Over ons

Van kinds af aan was Selahattin Tarhan al geïnteresseerd en helpende in de kledingindustrie. Waardoor hij nu al meer dan dertig jaar ervaring heeft. Het begon voor deze kleermaker allemaal in Katwijk, waar hij zeven jaar lang een kledingzaak heeft gerund. Toen kwam de grote verhuizing naar Waalwijk. Inmiddels is ook deze winkel uitgebreid en komen er dagelijks verschillende klanten langs vanuit Waalwijk en omstreken.

Vooral belangrijk om te weten over Selahattin is dat hij zijn werk met veel plezier doet en elk kledingstuk behandeld alsof het voor hem zelf word gemaakt. En dit resulteert dan weer in tevreden klanten. Klanten komen met diverse stoffen naar de winkel om deze vervolgens naar hun precieze wensen aan te passen. Gordijnen, vitrages, bruidsjurken, leren of bonte kledingstukken, het kan allemaal naar uw wensen gemaakt worden. En altijd zal het resultaat netjes en precies op tijd voor u in de winkel klaar liggen.

Denk jij dat het team van De Gouden Naald te kunnen versterken, dan kun je altijd een sollicitatiebrief sturen naar info@degoudennaaldwaalwijk.nl